Flexibla hyllor till förskola och skola

Söker du inredning och hyllor till förskola eller skola? Vi på Hyllcenter erbjuder en mängd olika lösningar för förvaring i skolmiljö. Vänd er till oss när ni behöver hjälp att skapa funktionella och flexibla hyllor till din verksamhet. Välkommen!

Våra hyllkombinationer

Arbetsmiljön i skola och förskola ställer ofta mycket höga krav på inredning och möbler när det gäller hållbarhet och funktionalitet. Hos Hyllcenter hittar du hyllor och hyllkombinationer som är både flexibla, tåliga och miljövänliga.

Vi rekommenderar särskilt vår populära hylla Universal som är tillverkad i massiv furu och belagd med vattenbaserat lack. Universalhyllan är ombyggbar vilket gör att du kan anpassa dina hyllor till en ny termin eller ändrade förutsättningar i ditt arbete. Med de flexibla hyllkombinationer som Universalhyllan erbjuder är det inte längre något problem att byta lokaler eller hitta plats till nytt undervisningsmaterial! Och du kompletterar enkelt din hylla med tillbehör som exempelvis ett arkiv på hjul eller måttanpassade tidskriftssamlare och bokstöd.

Hyllor av högsta kvalitet

Vi på Hyllcenter står för tillverkning av hyllor och hyllkombinationer av högsta kvalitet ända sedan starten 1949. När du handlar inredning av oss får du därför garanterat hyllsystem som är både funktionella och tåliga. Med vår hjälp skapar du bättre tillgänglighet och flexibilitet i ditt arbete!

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert eller idéer kring hur du beställer rätt möbler till din verksamhet. Våra hyllor är lagervaror vilket innebär att du snabbt kan få en komplettering till de hyllkombinationer du redan har.

 

Bildgalleri